elena.rizova

Skopje, Macedonia

7 Terms    0 Blossaries    0 Followers    19943 Viewers

elena.rizova

Skopje, Macedonia

7 Terms    0 Blossaries    0 Followers    19943 Viewers

elena.rizova's Terms

аспарагинска киселина

Agriculture;

неесенцијална аминокиселина пронајдена во младата шеќерна трска и меласа од шеќерна репка

глутаминска киселина

Agriculture;

неесенцијална аминокиселина која е распространета во животинското и растително ткиво и протеини, и која содржи мононатриум глутамат како ...

серин

Agriculture;

аминокиселина која е составен дел на многу протеини.

Viewers(19943) View all

Followers(0) View all

elena.rizova doesn't have any followers yet.

Following(0) View all

elena.rizova is not following any users.